Glutenfria citronbiscotti med choklad
Glutenfria citronbiscotti bakade med mandelmjöl. Grovhackad mörk choklad och finrivet skal av citron ger kakorna fin smak. Bli inte rädd om degen känns kladdig, det ska den vara. Skorporna kommer att bli knapriga och goda när de är klara.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2013
Gör så här
00:30:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi364 KJ / 88 kCal
Fett6 g
Salt0.07 g
Kolhydrater5 g
Protein2 g
Kommentarer
Jag använde baguetteplåten med bakplåtspapper. Lättsamt att bara klicka ut och jämna till.
Maria
2025-06-10Jag bytte ut 1 dl mandelmjöl mot 1 dl rismjöl och då höll de ihop fint trots att jag skar dem direkt när de kom från ugnen. Bytte citron mot apelsin och förkortade tiden i ugnen något.
Åse
2025-05-17Följde receptet och hade 175 grader (över och undervärme). De blev något lite brända på 30 min så håll koll!
Annika helen
2024-12-21