Glutenfria citronbiscotti med choklad
Glutenfria citronbiscotti bakade med mandelmjöl. Grovhackad mörk choklad och finrivet skal av citron ger kakorna fin smak. Bli inte rädd om degen känns kladdig, det ska den vara. Skorporna kommer att bli knapriga och goda när de är klara.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2013
Ingredienser
30 st
6 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
100 g hackad mörk choklad
finrivet skal av 1 citron
50 g rumsvarmt smör
1 dl socker
2 ägg
Gör så här
00:30:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi364 KJ / 88 kCal
Fett6 g
Salt0.07 g
Kolhydrater5 g
Protein2 g
Kommentarer
Följde receptet och hade 175 grader (över och undervärme). De blev något lite brända på 30 min så håll koll!
Annika helen
2024-12-21Fantastiskt goda och lättbakade!
Charlotte
2024-08-09Gjorde eget mandelmjöl av mandel med skalet kvar. Sk "fullkornsmandelmjöl". Blev superbra.
Birgitta
2024-01-20