Mandelchoklad
Mandelchokladen gör du på choklad, mandelbiskvier och honung. Ett riktigt enkelt recept, där du kan välja choklad efter smak – det blir gott oavsett om du använder dig av mörk, ljus eller vit!
Ingredienser
30 st
200 g mörk choklad
150 g mandelbiskvier
1 msk honung
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mörk choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri mörk choklad.
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Gör så här
Tips
Om man vill kan man smaksätta med rivet citrusskal eller toppa med hackad mandel och t ex tranbär. Man kan även prova med ljus- eller vit choklad.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi247 KJ / 59 kCal
Fett3 g
Salt0.01 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g
Kommentarer