Mandelbiscotti
Spröda, smakliga små skorpor - mandelbiscotti som du lätt bakar själv. Njutbara och överraskande goda, passar prima som komplement till en mustig dessert.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001
Ingredienser
1 sats
100 g smör eller margarin
1 dl råsocker
1/2 dl socker
2 ägg
5 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1/2 msk vaniljsocker
100 g sötmandel (100 g motsvarar ca 1 1/2 dl)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegoda! Perfekt som efterrätt till Affogatto
Lisbeth
2023-11-25Haft några droppar av madelarom. Blev supergoda
Zofia
2022-12-18SMAKLÖST Här borde man tillsätta lite bittermandel eller olja av detsamma. Alternativt upplysa om att detta är ett basrecept som man sedan smaksätter med vad man själv föredrar. Chokladbitar, rivet citronskal, torkade tranbär, bittermandel eller annat. Typiskt! Jag som bakade dubbel sats.
Kristina
2022-08-28