Mandelbiscotti

Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
8
Mandelbiscotti

Spröda, smakliga små skorpor - mandelbiscotti som du lätt bakar själv. Njutbara och överraskande goda, passar prima som komplement till en mustig dessert.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Mandelbiscotti

Ingredienser

1 sats
100 g smör eller margarin
1 dl råsocker
1/2 dl socker
2 ägg
5 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1/2 msk vaniljsocker
100 g sötmandel (100 g motsvarar ca 1 1/2 dl)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Jättegoda! Perfekt som efterrätt till Affogatto

Lisbeth

2023-11-25

Haft några droppar av madelarom. Blev supergoda

Zofia

2022-12-18

SMAKLÖST Här borde man tillsätta lite bittermandel eller olja av detsamma. Alternativt upplysa om att detta är ett basrecept som man sedan smaksätter med vad man själv föredrar. Chokladbitar, rivet citronskal, torkade tranbär, bittermandel eller annat. Typiskt! Jag som bakade dubbel sats.

Kristina

2022-08-28

Testa liknande recept

Saffransskorpor med mandel och clementinmascarpone
Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lyxig tosca
Betyg 3 av 5.
43 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fruktclafoutis
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad mandelmüsli
Betyg 2.8 av 5.
60 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chilinötter med honung
Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kanelkaka
Betyg 3.8 av 5.
57 personer har röstat
Under 60 min att tillaga