Mandelbiscotti

Spröda, smakliga små skorpor - mandelbiscotti som du lätt bakar själv. Njutbara och överraskande goda, passar prima som komplement till en mustig dessert.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Ingredienser
1 sats
100 g smör eller margarin
1 dl råsocker
1/2 dl socker
2 ägg
5 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1/2 msk vaniljsocker
100 g sötmandel (100 g motsvarar ca 1 1/2 dl)
Gör så här
00:12:00
00:15:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Grundrecept! Några rivna bittermandlar plus grovhackade rostade sötmandlar gör susen. Torka längre på låg temperatur, låta dem svalna i ugnen.
Karin
2025-03-18Håller med den som tyckte det bara smakade mjöl, för det gör det ! Håller också med den som slängde alltihopa! De gjorde jag med ! Tråkigt !
Anna
2025-01-11Jättegoda! Perfekt som efterrätt till Affogatto
Lisbeth
2023-11-25