Kanelkaka
Ett mumsigt fikabröd finner du i detta recept på kanelkaka. Blanda ihop alla ingredienser och häll i en springform innan du toppar med strimlad sötmandel och gräddar i ugn. Servera din fluffiga kanelkaka avsvalnad.
Ingredienser
10 bitar
smör och ströbröd till formen
2 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 msk malen kanel
ca 1 dl skalad sötmandel till garnering
3 ägg
2 dl strösocker
75 g smör eller margarin
1 dl vatten
florsocker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Riktigt god tårta. Fungerar varje gång och alla älskar det, perfekt vid varje tillfälle.
Sanne
2024-06-03God kaka till julkaffet!!
Inger
2023-12-15Hur mycket glutenfri mjölmix skall man ta?
Anette
2022-10-08Hej Anette! Samma mängd som det står i receptet. Läs gärna också på förpackningen om det står några tips/råd. Hoppas att du gillar kakan! Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-10-10