Saffransskorpor med mandel och clementinmascarpone, krispiga skorpor som passar suveränt till fikat. Skorporna får både smak och färg av saffran och mandlarna ger ett extra knaper till skorpan. Servera med en kräm av mascarpone och clementiner.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2002
Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Heléne
2007-12-04mumsiga skorpor, man kan även blanda i småbitar av blockchoklad tillsammans med mandeln
Monika
2006-12-13Supergott! Har delat med mig till hela bekantskapskretsen. Kan hålla med om att degen är för lös för att rulla, men det går att klicka ut den och sedan forma till den med mjölade händer. Det är mödan värt!!!!
Emma
2006-12-10Att baka detta recept med angiven mjölmängd är nästan omöjligt. 8-10 dl. mjöl är att rekommendera för att få en hanterbar deg och lagom fasta skorpor.