Makaronilåda med salsiccia
Ett smart sätt att ta tillvara överbliven pasta är att göra denna makaronilåda med ägg, tomater och salsiccia som är en smakrik korv. Servera gärna med ruccola.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012
Ingredienser
4 portioner
250 g pasta (t ex fusilli)
1 finhackad gul lök
1 fänkål
300 g färsk salsicciakorv
2 tärnade tomater
1 msk olivolja
3 dl mjölk
3 ägg
1 tsk timjan
1 tsk salt
1 krm peppar
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta och kontrollera korven.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och kontrollera korven.
Gör mjölkproteinfri: använd t ex havre- eller sojabaserad mjölkersättning, kontrollera korven.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi-1 KJ / 605 kCal
Fett25 g
Kolhydrater60 g
Protein34 g
Kommentar
Här har ni verkligen lykats!!! Lättlagad middag, jättegott !!!! kommer att lagas flera gånger till+++++++++++++
Alba
2012-10-23