Majstortillas i stekpanna
Lyft tacomåltiden till nya höjder genom att göra egna glutenfria majstortillas att stoppa allt det goda i. Men glöm det där att få till en smidig deg, kavla ut och grädda. Rör bara ihop ingredienserna och steka tortillabröden som pannkakor i en vanlig stekpanna.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2016
Ingredienser
10 bröd
3 dl majsmjöl
1 dl majsstärkelse
1 tsk salt
4 äggvitor
3 dl vatten
rapsolja till stekning
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vi tycker de var riktigt goda till laxen med kokos . Gör vi varje år nu i april/maj månad ! 👍
Birgitta
2021-04-24Inte alls god tycker jag. Smakar mer omelett.
Therese
2021-04-03Skulle mera kalla detta för glutenfri majspankaka. Inte alls lämpligt till taco.
Celeste
2021-02-06