Tortillabröd
Gör dina egna mexikanska tortillabröd med kokta kalla potatisar, majsmjöl och salt. Blanda samman ingredienserna, kavla ut degen och grädda bröden i torr stekpanna.
Ingredienser
8 portioner
10 kokta och kalla potatisar (10 st motsvarar ca 850 g)
2 1/2 dl majsmjöl (även till utbakning)
1 tsk salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helt värdelöst! Känner mig lurad (och lite dum). Vem tror att riven kokt potatis och majsmjöl ska kunna bli tortillabröd? Jag lyckades rädda ingredienserna från sopptunnan med hjälp av ett ägg och lite mjölk. Blev potatisbullar istället. Kan ni inte ta bort det här receptet? Har ni ens provlagat det?
Sara
2023-02-06Spelar det någon roll om det är fast eller mjölig potatis?
Isabella
2020-02-07Hej Isabella! Du kan välja fast eller mjölig potatis i detta recept. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-02-14Vi har provlagat receptet och det stämmer som det står.
Redaktionen
2011-01-21