En lättlagad och krämig majssoppa gjord på kokosmjölk som tillsammans med quesadillas blir en mumsig maträtt á la 90-tal. Du får en snabblagad och smakrik måltid där bönröran i quesadillan passar utmärkt ihop med soppan. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
38 2017
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Lina
11/30/2017Tillsätt 1 tsk Sambal oelek och 2 tsk curry så blir det plötsligt en fantastisk smak på soppan, annars smakar den ingenting.
Anita
9/24/2017Smakade just ingenting
Katarina
9/23/2017Supergod soppa. Vi drog ner lite på vatten mängden, kryddade upp den och behöll majsen och den rivna bakpotatisen som de är och quesadillasen till, vilken fullträff - kommer att göras igen!