Majssalsa med paprika och persilja
Majssalsa med paprika och persilja är en favorit i texmex-plocket. Med majs tillsammans med lime och vitlök får du en perfekt mix av sött och surt samtidigt som ett inslag av sambal oelek ger dippen ett läckert, hett sting. Ett snabbt och enkelt tillbehör till nachos eller tortillas.
Ingredienser
4 portioner
1 förp majskorn (à 340 g)
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta
1 kruka persilja
1 lime
1 msk vinäger
2 msk olja
2 tsk sambal oelek
salt
svartpeppar
Till servering
nachos eller tortillas
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi574 KJ / 138 kCal
Fett7 g
Salt0 g
Kolhydrater15 g
Protein3 g
Kommentar
Kan man göra röran dagen före?
Åsa
2023-07-14Hej Åsa! Ja, det går bra att göra den dagen innan servering. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-07-20