Majssalsa med paprika och persilja

Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat
1
Majssalsa med paprika och persilja

Majssalsa med paprika och persilja är en favorit i texmex-plocket. Med majs tillsammans med lime och vitlök får du en perfekt mix av sött och surt samtidigt som ett inslag av sambal oelek ger dippen ett läckert, hett sting. Ett snabbt och enkelt tillbehör till nachos eller tortillas.

Majssalsa med paprika och persilja

Ingredienser

4 portioner
1   förp majskorn (à 340 g)
1   röd paprika
1   vitlöksklyfta
1   kruka persilja
1   lime
1 msk  vinäger
2 msk  olja
2 tsk  sambal oelek
salt
svartpeppar

Till servering

nachos eller tortillas

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat

Kommentar

Kan man göra röran dagen före?

Åsa

2023-07-14

Hej Åsa! Ja, det går bra att göra den dagen innan servering. Hälsningar Elina

Redaktionen

2023-07-20

Näringsvärde per portion

Energi574 KJ / 138 kCal
Fett7 g
Salt0 g
Kolhydrater15 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Avokadosalsa
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bbq-karré med rostad majsdipp
Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Asiatiska fyllda fickor
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Amirs fläskkotlett med Pico de gallosalsa
Betyg 3.3 av 5.
30 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklinggryta med majs
Betyg 3.5 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chilibönsås
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga