Majssalsa med paprika och persilja

23
0
Majssalsa med paprika och persilja

Majssalsa med paprika och persilja är en favorit i texmex-plocket. Med majs tillsammans med lime och vitlök får du en perfekt mix av sött och surt samtidigt som ett inslag av sambal oelek ger dippen ett läckert, hett sting. Ett snabbt och enkelt tillbehör till nachos eller tortillas.

Majssalsa med paprika och persilja

Ingredienser

4 portioner
1 förp majskorn (à 340 g)
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta
1 kruka persilja
1 lime
1 msk vinäger
2 msk olja
2 tsk sambal oelek
salt och svartpeppar

Till servering

nachos eller tortillas

För alla

Kontrollera innehållet i chipsen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Nachos eller tortillas finns inte med i näringsberäkningen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

23

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 574 KJ / 138 kCal
Fett 7 g
Salt 0 g
Kolhydrater 15 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden