Majssalsa med paprika och persilja

Betyg 3.7 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Majssalsa med paprika och persilja

Majssalsa med paprika och persilja är en favorit i texmex-plocket. Med majs tillsammans med lime och vitlök får du en perfekt mix av sött och surt samtidigt som ett inslag av sambal oelek ger dippen ett läckert, hett sting. Ett snabbt och enkelt tillbehör till nachos eller tortillas.

Majssalsa med paprika och persilja

Ingredienser

4 portioner
1 förp majskorn (à 340 g)
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta
1 kruka persilja
1 lime
1 msk vinäger
2 msk olja
2 tsk sambal oelek
salt
svartpeppar

Till servering

nachos eller tortillas

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Kan man göra röran dagen före?

    Åsa

    Hej Åsa! Ja, det går bra att göra den dagen innan servering. Hälsningar Elina

    ICA-köket

Näringsvärde per portion

Energi574 KJ / 138 kCal
Fett7 g
Salt0 g
Kolhydrater15 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Avokadosalsa
    Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sweet chilisås
    Betyg 2.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Het tomatsalsa
    Betyg 2.4 av 5.64 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bbq-karré med rostad majsdipp
    Betyg 4.2 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Asiatiska fyllda fickor
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kycklinggryta med majs
    Betyg 3.5 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad