En värmande och god soppa med majs och potatis som äts tillsammans med knapriga tortillachips och het sriracha. Perfekt som matlåda dagen efter, bara att toppa med tortillachips vid servering.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2022
Kontrollera noga innehållet buljongtärningen och tortillachipsen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör, crème fraiche och ost mot mjölkproteinfria ersättningsalternativ.
Näringsvärdet är beräknat utan tortillachips och sriracha till servering.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gjorde med bara lite chilipulver och en extra buljongtärning. Barnen älskade den! (Och jag med mycket srirachasås. Mums!)
Jenny
2022-11-08Mums! Minskade lite på chilipulvret och vattenmängden (fick späda med lite vatten på slutet) och lite extra grönsaksfond. Massor med siracha till :p
Terése
2022-10-24Super god, lätt att laga, men man ska absolut inte hoppa över Skirachasåsen !
Monica
2022-09-20