Madeleinekaka

Madeleinekakan är inte bara känd från Proust utan också för sin signifikanta musselform. Den sockerkaksliknande kakan med mild smak av citron och vanilj är lätt och fluffig och ljuvligt god till fikat.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2022

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per kaka.
Energi356 KJ / 80 kCal
Fett5 g
Salt0.2 g
Kolhydrater8 g
Protein1 g
Kommentarer
11 stKan man göra den äggfri?
Lenna
Bästa receptet. Underbart goda kakor. Jag ska baka över 30 st. Kan jag dubbla receptet utan problem?
Annette
Hej Annette! Ja, visst blir det ljuvliga kakor! Och ja, det går fint att dubbla smeten. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Jättebra recept, älskar det. Jag köpte formen på Lyckas Med Mat. Superbra ;)
Marisol