Kanelbiskvier
Suveräna biskvier med nya spännande smaker av kanel och honung! Den frasiga botten rör du ihop av mandelmassa, socker och äggvita. Doppa kanelbiskvierna till sist i smält choklad och servera i hopp om att det blir kvar en till dig själv!
Ingredienser
30 st
150 g mandelmassa
1/2 dl strösocker
1 äggvita
Fyllning
2 1/2 dl vispgrädde
2 kanelstänger
150 g mörk choklad (70% kakaohalt)
2 tsk flytande honung
Garnering
200 g mörk choklad
25 g kokosfett
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gjorde allt enligt receptet,men fyllningen är rinnig dagen efter,fast den stått i kylen under natten.Vad ska jag göra?
Birgitta
2017-12-07Håller med föregående inlägg om att bestyret med att koka kanelen inte är så givande. Jag upplevde dock att man kände lite kanelsmak men den som inte vet om det reagerar inte på det. Gott o bra recept annars. Jag hade inget kokosfett i glasyren för det går lika bra utan.
Katarina
2011-12-17Kanelsmaken kommer inte fram, chokladen tar över. Jättegoda, men onödigt moment att koka kanelen i mjölken eftersom inte smaken kommer fram.
Karin
2009-11-30