Suveräna biskvier med nya spännande smaker av kanel och honung! Den frasiga botten rör du ihop av mandelmassa, socker och äggvita. Doppa kanelbiskvierna till sist i smält choklad och servera i hopp om att det blir kvar en till dig själv!
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde. Använd mjölkfri choklad vid behov.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre- eller sojagräddersättning. Använd mjölkfri choklad.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Birgitta
2017-12-07Gjorde allt enligt receptet,men fyllningen är rinnig dagen efter,fast den stått i kylen under natten.Vad ska jag göra?
Katarina
2011-12-17Håller med föregående inlägg om att bestyret med att koka kanelen inte är så givande. Jag upplevde dock att man kände lite kanelsmak men den som inte vet om det reagerar inte på det. Gott o bra recept annars. Jag hade inget kokosfett i glasyren för det går lika bra utan.
Karin
2009-11-30Kanelsmaken kommer inte fram, chokladen tar över. Jättegoda, men onödigt moment att koka kanelen i mjölken eftersom inte smaken kommer fram.