Saftiga lussekatter är ett måste till jul, men vem har sagt att de måste se ut på samma sätt varje år. Varför inte forma degen till fina former med hjälp av pepparkaksformar? Följ ett klassiskt recept på gyllene och saffransdoftande lussebullar - låt sedan fantasin flöda!
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: uteslut ägget och pensla med vatten eller mjölk.
Näringsberäkningen är på torrvikten, utan russin och mandel.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
John
2021-12-18Hade vart betydligt lättare om ni skrev ut hur mycke mjöl de ska va i dl mått jag e totalt nybörjare och dyxelesi på de. Så hade vart bättre om ni skrwv ut t.ex 10dl mjöl
Redaktionen ICAse
2021-12-19Hej John! I detta fallet ska det vara 15 dl vetemjöl. Så en hel liter plus en halv till. Lycka till! Hälsningar Michelle
Margareta
2019-12-09Roliga!