Lussebullar med majonnäs

Betyg 3.9 av 5.70 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Lussebullar med majonnäs

Prova något nytt i bakningen. Mjuka och saftiga lussekatter där ägg och smör ersätts med naturell majonnäs ger ett riktigt lyckat resultat. Låt gästerna gissa den hemliga ingrediensen.

Lussebullar med majonnäs

Ingredienser

40 st
50 g jäst för söta degar
5 dl mjölk
2 - 3 paket saffran (à 1/2 g)
2 dl strösocker
200 g naturell majonnäs (gärna Hellmann´s)
16 dl vetemjöl (16 dl motsvarar ca 1 kg)

Pensling

1 ägg (lätt uppvispat)

Garnering

russin eller pärlsocker
hackad mandel

Gör så här

00:02:00
00:10:00
00:05:00
00:40:00
00:20:00
00:05:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

5 st
  • Supergoda som jag bakat i flera år nu

    Paula

  • Kan man använda vegansk majonnäs? Eva

    Eva

  • Magiskt gott! Bästa bullarna vi nånsin gjort, återkommande recept flera år för oss.

    Anna

Näringsvärde per st

Energi651 KJ / 156 kCal
Fett5 g
Salt0.06 g
Kolhydrater24 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Lussekatter
Betyg 4.3 av 5.63 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Saffransbullar
Betyg 2.9 av 5.173 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lussekatter med kristyr
Betyg 4.8 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Julens saftigaste lussebulle
Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Godaste lussebullen
Betyg 4.5 av 5.1423 personer har röstat
Receptet har 302 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lussebullar med kvarg
Betyg 4.4 av 5.575 personer har röstat
Receptet har 189 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad