Luffarstek med rostad färskpotatis och pumpa samt parmesan- och sardellsmör

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Luffarstek med rostad färskpotatis och pumpa samt parmesan- och sardellsmör

Luffarstek US Beef Top Blade är ett ovanligt mört grillkött. Ett häftigt aromsmör med parmesan och sardell matchar den smakrika luffarsteken. Ät det saftiga köttet runt mittsenan tillsammans med ungsrostad butternutpumpa och färskpotatis kryddad med färsk rosmarin och vitlök.

Luffarstek med rostad färskpotatis och pumpa samt parmesan- och sardellsmör

Ingredienser

4 portioner
600 g US Beef luffarstek (Top Blade)

Rostad färskpotatis och pumpa

1 liten butternutpumpa
600 g små färskpotatisar
5 vitlöksklyftor
5 kvistar färsk rosmarin
3 msk olivolja
salt
svartpeppar

Parmesan- och sardellsmör

1 dl riven, färsk parmesan
1/2 ask sardeller (à 50 g)
100 g smör
2 msk strimlad bladpersilja
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2850 KJ / 681 kCal
Fett45.4 g
Kolhydrater27 g
Protein40 g

Testa liknande recept

Potatissallad med sardeller
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmesan- och sardellsmör
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfisknicoise
Betyg 3.2 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Färskpotatis med torsk och salsa verde
Betyg 4.8 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad paprika med tomat och sardell
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Bondkyckling med potatis, rosmarin och vitlök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga