Lövbiff med lök och chilisås

Lövbiff med lök och chilisås är ett mycket gott middagstips som du serverar med ris. Lövbiffen och löken som fått smak av smör bryts fint av med den smarriga chilisåsen som blandas på crème fraiche och chilisås.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2324 KJ / 555 kCal
Fett16.4 g
Kommentarer
9 stSupergott och snabbt att laga
Elisabeth
Kanongott
Ulrika
Supergott! Enkelt att laga med! Men håller med om att 1 lök räcker. Istället för chilisås och creme fraiche så tog jag creme fraiche med paprika och chili smak. Den är lite stark dock..
Marika
Jättegott recept om man minskar mängden chilisås. Jag tycker annars att chilisåsen dominerar smaken. Någon tesked strösocker i såsen gör också att det sura i chilisåsen balanseras.
Therese
Använde rödvin för att göra det lite festligt på fredagskvällen men inte alls speciellt gott. Syrlig-söt smak!
Sofie
Snabbt för att fixa en fest-rätt en vardagkväll. Håller med föregående kommentarer att lite mer sås skulle inte skada, men det är lätt ordnat.
Gudrun
En lök mindre och lite mer chilisås så blir det ännu godare.
Anna
Super gott, men ska göra mer chilisås nästa gång.
Jenny
Detta recept var kanongott, jag har gjort det 2 ggr, andra gången tog jag mer creme fraiche och lite mindre lök, det tyckte jag blev bra!
Patrik