Lövbiff med äggula och krans av sardeller och rödlök

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Lövbiff med äggula och krans av sardeller och rödlök

Lövbiff med äggula och krans av sardeller och rödlök som serveras med ugnsrostade tomater, visst låter det gott? Sältan från sardellerna och kaprisen framhäver lövbiffens smak och tillsammans med de söta tomaterna och löken får du en smaskig middag.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2010

Lövbiff med äggula och krans av sardeller och rödlök

Ingredienser

4 portioner
8 fina skivor lövbiff (à ca 75 g)
1 liten rödlök
8 - 9 sardellfiléer
1 kruka basilika
1 msk kapris
4 äggulor
2 msk smör
flingsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat

Kommentar

Finns det inget recept för hur man ugnsrostar tomaterna? Vilken grad och tid i ugnen osv?

Madeleine

2010-09-26

Testa liknande recept

Getost med salsa verde
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Palsternacka med sardeller och kapris
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Olivröra
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bucatini med sardell och pangrattato
Betyg 4 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad