Lövbiff med äggula och krans av sardeller och rödlök

Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Lövbiff med äggula och krans av sardeller och rödlök

Lövbiff med äggula och krans av sardeller och rödlök som serveras med ugnsrostade tomater, visst låter det gott? Sältan från sardellerna och kaprisen framhäver lövbiffens smak och tillsammans med de söta tomaterna och löken får du en smaskig middag.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2010

Lövbiff med äggula och krans av sardeller och rödlök

Ingredienser

4 portioner
8 fina skivor lövbiff (à ca 75 g)
1 liten rödlök
8 - 9 sardellfiléer
1 kruka basilika
1 msk kapris
4 äggulor
2 msk smör
flingsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Finns det inget recept för hur man ugnsrostar tomaterna? Vilken grad och tid i ugnen osv?

    Madeleine

Testa liknande recept

  • Getost med salsa verde
    Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Palsternacka med sardeller och kapris
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Olivröra
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Snäckmakaroner med sardellsås
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad