Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller

Den delikata och lätt nötiga smaken från romanesco passar perfekt till en sallad. Den försvinnande goda romanescoblomkålen blandas med krispig grönsallad och smaksätts av vinägrett med dijonsenap. Toppa därefter blomkålen med salt kapris, sardeller och färsk persilja.

Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller

Ingredienser

6 portioner
1 romanesco (à ca 700 g)
2 msk dijonsenap
2 msk rödvinsvinäger
1 dl olja
salt
svartpeppar
1 bladsalladshuvud eller krispsallad
3 msk avrunnen kapris
10 sardellfiléer
1 kruka persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1179 KJ / 281 kCal
Fett25 g
Salt2 g
Kolhydrater6 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Getost med salsa verde
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Palsternacka med sardeller och kapris
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Långbakad fläsksida med bönor och salsa verde
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Caesardressing
Betyg 4.5 av 5.312 personer har röstat
Receptet har 84 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Olivröra
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad