Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller

0
0
Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller

Den delikata och lätt nötiga smaken från romanesco passar perfekt till en sallad. Den försvinnande goda romanescoblomkålen blandas med krispig grönsallad och smaksätts av vinägrett med dijonsenap. Toppa därefter blomkålen med salt kapris, sardeller och färsk persilja.

Skriv ut
Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller

Ingredienser

6 portioner
1
romanesco (à ca 700 g)
2 msk
dijonsenap
2 msk
rödvinsvinäger
1 dl
olja
-
salt
-
svartpeppar
1
bladsalladshuvud eller krispsallad
3 msk
avrunnen kapris
10
sardellfiléer
1
kruka persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1179 KJ / 281 kCal
Fett 25 g
Salt 2 g
Kolhydrater 6 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept