Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller

Den delikata och lätt nötiga smaken från romanesco passar perfekt till en sallad. Den försvinnande goda romanescoblomkålen blandas med krispig grönsallad och smaksätts av vinägrett med dijonsenap. Toppa därefter blomkålen med salt kapris, sardeller och färsk persilja.

Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller

Ingredienser

6 portioner
1   romanesco (à ca 700 g)
2 msk  dijonsenap
2 msk  rödvinsvinäger
1 dl  olja
salt
svartpeppar
1   bladsalladshuvud eller krispsallad
3 msk  avrunnen kapris
10   sardellfiléer
1   kruka persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1179 KJ / 281 kCal
Fett25 g
Salt2 g
Kolhydrater6 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Getost med salsa verde
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad lax med potatissallad och tonfiskkräm
Betyg 3.4 av 5.
94 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sotad gravlax
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Långbakad fläsksida med bönor och salsa verde
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fransk potatissallad
Betyg 4.4 av 5.
526 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Palsternacka med sardeller och kapris
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga