Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller

0
0
Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller

Den delikata och lätt nötiga smaken från romanesco passar perfekt till en sallad. Den försvinnande goda romanescoblomkålen blandas med krispig grönsallad och smaksätts av vinägrett med dijonsenap. Toppa därefter blomkålen med salt kapris, sardeller och färsk persilja.

Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller

Ingredienser

6 portioner
1 romanesco (à ca 700 g)
2 msk dijonsenap
2 msk rödvinsvinäger
1 dl olja
salt
svartpeppar
1 bladsalladshuvud eller krispsallad
3 msk avrunnen kapris
10 sardellfiléer
1 kruka persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1179 KJ / 281 kCal
Fett 25 g
Salt 2 g
Kolhydrater 6 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden