Lök- och senapskompott

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Lök- och senapskompott

Aromatiskt tillbehör idealiskt att servera till gravad lax. Kompotten består av lökskivor frästa med senapskorn, vinäger, socker och dill som blandas ihop med kokt potatis. Smarrigt!

Lök- och senapskompott

Ingredienser

4 portioner
500 g färsk potatis
2 gula lökar
2 msk mild olivolja
1 msk senapsfrö
2 msk socker
1 dl vit balsamvinäger eller vanlig vitvinsvinäger
1 kruka dill
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi888 KJ / 213 kCal
Fett6.7 g
Kolhydrater32.7 g
Protein3.1 g

Testa liknande recept

Dillpotatis
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
BP:s laxröra
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dillpesto med Västerbottensost
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Inkokt lax
Betyg 4.1 av 5.
59 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelinkokt lax med dill- och kummincrème
Betyg 3.5 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mandelpotatis med balsamvinägerstekt fläsk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga