Lök- och senapskompott

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Lök- och senapskompott

Aromatiskt tillbehör idealiskt att servera till gravad lax. Kompotten består av lökskivor frästa med senapskorn, vinäger, socker och dill som blandas ihop med kokt potatis. Smarrigt!

Lök- och senapskompott

Ingredienser

4 portioner
500 g  färsk potatis
2   gula lökar
2 msk  mild olivolja
1 msk  senapsfrö
2 msk  socker
1 dl  vit balsamvinäger eller vanlig vitvinsvinäger
1   kruka dill
salt och peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Servera till gravad lax och citronklyftor. Jordgubbar och glass passar perfekt som dessert.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi888 KJ / 213 kCal
Fett6.7 g
Kolhydrater32.7 g
Protein3.1 g

Testa liknande recept

Dillpotatis
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Inkokt lax
Betyg 4.1 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelinkokt lax med dill- och kummincrème
Betyg 3.5 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
BP:s laxröra
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mandelpotatis med balsamvinägerstekt fläsk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Julsenap med citrus
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga