Lök- och senapskompott

0
0
Lök- och senapskompott

Aromatiskt tillbehör idealiskt att servera till gravad lax. Kompotten består av lökskivor frästa med senapskorn, vinäger, socker och dill som blandas ihop med kokt potatis. Smarrigt!

Lök- och senapskompott

Ingredienser

4 portioner
500 g färsk potatis
2 gula lökar
2 msk mild olivolja
1 msk senapsfrö
2 msk socker
1 dl vit balsamvinäger eller vanlig vitvinsvinäger
1 kruka dill
salt och peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Servera till gravad lax och citronklyftor. Jordgubbar och glass passar perfekt som dessert.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 888 KJ / 213 kCal
Fett 6.7 g
Kolhydrater 32.7 g
Protein 3.1 g
Läs mer om näringsvärden