Champinjonburgare med flatbread och pumpaaioli

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Champinjonburgare med flatbread och pumpaaioli

Färdiga champinjonburgare får en smakkick av läcker pumpaaioli och krispig silverlökssallad. De spännande smakerna kompletterar och lyfter varandra. Flatbread gör burgaren matig och supergod!

Champinjonburgare med flatbread och pumpaaioli

Ingredienser

4 portioner

Pumpaaioli

900 g  butternutpumpa
1 msk  olja (till pensling)
2   äggulor
2   vitlöksklyftor
1/2 dl  olivolja
1/2   citron
salt
svartpeppar

Silverlökssallad

1   silverlök
2 msk  vitvinsvinäger
2 msk  olja
2   hjärtsalladshuvud
4   champinjonburgare
4   flatbread

För alla

Läs noga innehållet på champinjonburgaren och på flatbread.
Innehåller ägg och gluten. Fri från laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Quinoaburgare med avokado och grillad paprika
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rapsgriskotlett med potatissallad
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Champinjonburgare med sötpotatisaioli
Betyg 3.8 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hamburgare med karamelliserad lök
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halloumiburgare med avokado
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegoburgare med halloumi
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga