Champinjonburgare med flatbread och pumpaaioli

0
0
Champinjonburgare med flatbread och pumpaaioli

Färdiga champinjonburgare får en smakkick av läcker pumpaaioli och krispig silverlökssallad. De spännande smakerna kompletterar och lyfter varandra. Flatbread gör burgaren matig och supergod!

Champinjonburgare med flatbread och pumpaaioli

Ingredienser

4 portioner

Pumpaaioli

900 g butternutpumpa
1 msk olja (till pensling)
2 äggulor
2 vitlöksklyftor
1/2 dl olivolja
1/2 citron
salt
svartpeppar

Silverlökssallad

1 silverlök
2 msk vitvinsvinäger
2 msk olja
2 hjärtsalladshuvud
4 champinjonburgare
4 flatbread

För alla

Läs noga innehållet på champinjonburgaren och på flatbread.
Innehåller ägg och gluten. Fri från laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer