Champinjonburgare med flatbread och pumpaaioli
![Champinjonburgare med flatbread och pumpaaioli](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_196802/cf_259/champinjonburgare_med_flatbread_och_pumpaaioli.jpg)
Färdiga champinjonburgare får en smakkick av läcker pumpaaioli och krispig silverlökssallad. De spännande smakerna kompletterar och lyfter varandra. Flatbread gör burgaren matig och supergod!
![Champinjonburgare med flatbread och pumpaaioli](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_196802/cf_259/champinjonburgare_med_flatbread_och_pumpaaioli.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Pumpaaioli
900 g butternutpumpa
1 msk olja (till pensling)
2 äggulor
2 vitlöksklyftor
1/2 dl olivolja
1/2 citron
salt
svartpeppar
Silverlökssallad
1 silverlök
2 msk vitvinsvinäger
2 msk olja
2 hjärtsalladshuvud
4 champinjonburgare
4 flatbread
För alla
Läs noga innehållet på champinjonburgaren och på flatbread.
Innehåller ägg och gluten. Fri från laktos och mjölkprotein.
Innehåller ägg och gluten. Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer