Champinjonburgare med flatbread och pumpaaioli

0
0
Champinjonburgare med flatbread och pumpaaioli

Färdiga champinjonburgare får en smakkick av läcker pumpaaioli och krispig silverlökssallad. De spännande smakerna kompletterar och lyfter varandra. Flatbread gör burgaren matig och supergod!

Skriv ut
Champinjonburgare med flatbread och pumpaaioli

Ingredienser

4 portioner

Pumpaaioli

900 g
butternutpumpa
1 msk
olja (till pensling)
2
äggulor
2
vitlöksklyftor
1/2 dl
olivolja
1/2
citron
-
salt
-
svartpeppar

Silverlökssallad

1
silverlök
2 msk
vitvinsvinäger
2 msk
olja
2
hjärtsalladshuvud
4
champinjonburgare
4
flatbread

För alla

Läs noga innehållet på champinjonburgaren och på flatbread.
Innehåller ägg och gluten. Fri från laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept