Lök- och dragonfylld portabello med lins- och tomatsallad

Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Lök- och dragonfylld portabello med lins- och tomatsallad

Fylld portabello med utsökt smak av dragon. Den krispiga, ljumma salladen blir ett perfekt komplement. En riktigt smakrik vegorätt som passar hela familjen, oavsett om de föredrar kött eller vegetariskt.

Lök- och dragonfylld portabello med lins- och tomatsallad

Ingredienser

4 portioner

Portabello

4 portabellosvamp
4 gula lökar
50 g smör
1 kruka dragon
1 1/2 msk vitvinsvinäger
salt
peppar
1 dl ströbröd
1 ägg

Tomatsallad

400 g kokta linser
150 g haricots verts (bönor)
300 g tomat vildmix
100 g ärtskott
3 msk olivolja
1 msk rödvinsvinäger

Gör så här

00:15:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • God smak på sallad och fyllning men våra portabellosvampar behövde mer tid i ugnen. Värmde på kokt potatis och nektariner tillsammans med svampen i ugnen och serverade smaksatt matyoghurt. Blev jättegott!!

    Yvonne

  • Verkar bli gott. Ska försöka laga rätten

    Torgny

Näringsvärde per portion

Energi1726 KJ / 412 kCal
Fett23 g
Salt1.1 g
Kolhydrater32 g
Protein14 g

Testa liknande recept

  • Tacos med portabello och spetskål
    Betyg 4.1 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rågbröd med najadlax och äggkräm
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spännande svampburgare
    Betyg 3.2 av 5.75 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad