Denna ljumma sallad med fylld pasta och god mozzarella är snabb och fräsch. Blanda bara ihop din syrliga dressing med grönsaker, mozzarella och aromatisk basilika och lägg upp på ett stort fat med din nykokta pasta. Bara att hugga in och njuta!
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2009
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2009.
Testlagarnas kommentarer är inlagda av ICA.se-redaktionen och finns även i Buffé nr 4 2009.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Emma
2019-03-29Jag fick länken till detta recept av en väninna. Jag själv har nu lagat den massvis av gånger, dock har jag oftast valt att använda vanlig pasta (utan fyllning), till exempel penne och låter den svalna av lite. Den varianten har faktiskt fått mer beröm, nu återkommande på sommarluncher, dopbuffé osv.. Favoritkombon har varit att servera till honungs- och sojamarinerad kycklingfilé med en optional mangorajadressing på sidan av. Underbart recept!
Johanna
2011-03-24Vi gör den här rätten ofta! Jättegod. Om man vill ha variation kan dressingen bytas ut mot tryffelolja (olivolja med tryffelsmak) och så kan man tillsätta stekta champinjoner.
Monica
2010-07-02Jättegod sallad! Vi har gjort den med kronärtskockspasta, men även Karl Johanfylld pasta funkade bra (tyckte jag som gillar Karl Johan). Men vi byter alltid ut mozarella mot fetaost (den kraftigare smaken funkar väldigt bra), sedan brukar vi steka lite bacon och brödkrutonger. Inte lika nyttigt, men själagott!