Ljummen rödbetssallad med fetaost och bresaola

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ljummen rödbetssallad med fetaost och bresaola

En lätt och fräsch salladsrätt med läckra ingredienser som rödbetor, fetaost, bresaola, pumpafrön och mangoldskott. Den färgsprakande salladen smaksätts med vinäger, olivolja, rosmarin och dijonsenap och allt toppas med knapriga pumpafrön. Servera och njut!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2014

Ljummen rödbetssallad med fetaost och bresaola

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
400 g förkokta rödbetor
150 g fetaost
1 silverlök
1 msk vitvinsvinäger
1 msk olivolja
1 msk vatten
1 tsk rosmarin
1 tsk dijonsenap
1 dl pumpafrön
3 förp bresaola (à 70 g)
65 g mangoldskott

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2412 KJ / 576 kCal
Fett23.8 g
Kolhydrater53 g
Protein33.1 g

Testa liknande recept

  • Krämiga kotletter med zucchini
    Betyg 4.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Toast med kantarellost och bresaola
    Betyg 4.7 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad