Krämiga kotletter med zucchini
Krämiga kotletter med zucchini är en aptitretande och tilltalande middagsmåltid som dessutom är mycket snabblagad! Bryn kotletterna i en stekpanna, krydda med salt och peppar, häll över crème fraiche, mjölk, smulad buljongtärning och rosmarin och låt sjuda ca 5 minuter. Servera med nykokt pasta, zucchini och mangoldskott.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2014
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta, gärna tagliatelle
1 rödlök
1 zucchini
4 fläskkotletter
1 msk olja
salt och peppar
2 dl crème fraiche
1 dl mjölk
1 köttbuljongtärning eller motsvarande mängd fond
1 tsk rosmarin
65 g mangoldskott
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd crème fraiche och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre). Byt ut mjölken mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2495 KJ / 597 kCal
Fett24 g
Kolhydrater54.2 g
Protein38.3 g
Kommentarer