Ljummen potatissallad med kapris och ugnsrostad paprika

0
0
Ljummen potatissallad med kapris och ugnsrostad paprika

Denna ljuvliga potatissallad lämnas inget åt slumpen. En härlig blandning av grönsaker där den ugnsrostade paprikan ger en djup och fyllig smak till den salta kaprisen. Passar perfekt som sidorätt till exempelvis till torsk.

Skriv ut
Ljummen potatissallad med kapris och ugnsrostad paprika

Ingredienser

4 portioner
4
paprikor (gärna gula och röda)
500 g
små potatisar
1
liten gul lök
50 g
svarta oliver utan kärnor
ca 1
kruka persilja
1
burk kapris (à 100 g)
1/2 dl
olivolja
-
salt
-
peppar

För alla

Fri från gluten, lakots, mjölkprotein och ägg.

Recept och bild i samarbete med Royal Greenland.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1076 KJ / 257 kCal
Fett 13 g
Salt 4 g
Kolhydrater 28 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept