Gratinerad savoykål med parmesan

Betyg 4.4 av 5.
22 personer har röstat
9
Gratinerad savoykål med parmesan

Savoykål med parmesan är en kombination som slår det mesta, speciellt när den gratinerats i ugn. Ett enkelt och supergott tillbehör till exempelvis sprödbakad torsk.

Gratinerad savoykål med parmesan

Ingredienser

4 portioner
ca 500 g savojkål
1 msk smör
1 msk vetemjöl
2 dl mjölk (3%)
125 g riven parmesan (+ ev extra till servering)
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
persilja (till servering)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
22 personer har röstat

Kommentarer

SUPERGOTT ❗️❗️Serverade till grillad lammkorv. Ps. Använd permesan av god kvalitet

Peter

2024-06-27

Gott, äter med salsiccia. Byter ut parmesan mot ädelost ibland

Eva

2023-10-27

Så gott. Perfekt lchf rätt

Patrik

2023-10-01

Testa liknande recept

Krämig pasta med räkor och vitlök
Betyg 4.1 av 5.
382 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskrygg i ugn med räkor och dillsmör
Betyg 4.7 av 5.
336 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Torskrygg med brynt smör-vinägrett
Betyg 4.2 av 5.
41 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Toast med panerad torsk och dillgremolata
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad torsk med äggsås
Betyg 4.5 av 5.
112 personer har röstat
Under 45 min att tillaga