Savoykål med parmesan är en kombination som slår det mesta, speciellt när den gratinerats i ugn. Ett enkelt och supergott tillbehör till exempelvis sprödbakad torsk.
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt vetemjöl mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Recept och bild i samarbete med Royal Greenland.
Receptet uppdaterades 2020-05.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vi har det här till grillat som ett av tillbehören så otroligt gott vi har även prövat att ha detta som substitut till den ugnsrostade potatisen för att kunna utesluta kolhydraterna och det blev succé hos frun så nu önskar hon detta varje helg. Tack för ett fantastiskt recept
Patrik
2023-05-27Ljuvligt! Särskilt med färskostfylld lax.
Erika
2022-01-27Hur gott som helst!
Thomas
2021-03-09