Pasta med krämig dragonsås
Krämig pasta med dragon i huvudrollen. En snabb och enkel rätt med få ingredienser som smakar supergott. Denna pasta är ett perfekt tillbehör till fisk, men också att äta precis som den är!
Ingredienser
4 portioner
500 g pasta (gärna penne)
1/2 l fiskbuljong (vatten och tärning eller fond)
2 dl crème fraiche
2 msk majsstärkelse
1 kruka dragon
1 tsk dijonsenap
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2651 KJ / 634 kCal
Fett19 g
Salt2 g
Kolhydrater96 g
Protein17 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer