Ljummen potatissallad med ägg

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Ljummen potatissallad med ägg

En riktigt god och matig potatissallad med ägg. Servera potatissalladen ljummen som lunch eller varför inte ta med den som matlåda till jobbet? Enkelt och gott.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2006

Ljummen potatissallad med ägg

Ingredienser

4 portioner
600 g  potatis
4   hårdkokta ägg
1   påse blandad sallad (à 150 g)
100 g  sockerärtor
5   rädisor
1 dl  gröna ärtor (frysta, tinade)
1 msk  olivolja
1 msk  vitvinsvinäger
salt och peppar

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Gott! En pe4rfekt potatissallad, som man även kan servera lufttorkad parmaskinka till. En god och lättlagad lunch. Att även ta med till jobbet.

Eva

2006-09-20

Näringsvärde per portion

Energi1050 KJ / 250 kCal
Fett9 g

Testa liknande recept

Ärtsallad
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatissallad med sockerärter
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskrygg i paket med potatis- och ärtsallad
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad ytterfilé med citronsmakande potatissallad
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Morot- och ärtsallad med lime och mynta
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad kassler med sommarsallad på färskpotatis
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga