Bönsallad i dijondressing

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Bönsallad i dijondressing

Bönsallad i dijondressing är en fräsch sallad på olika sorters bönor, oliver och lök och en dressing av dijonsenap, vitlök och citron. Servera bönorna till citrongrillad lammstek.

Bönsallad i dijondressing

Ingredienser

6 portioner
150 g  haricots verts (bönor)
150 g  vaxbönor
1   tetra stora vita bönor (à 380 g)
1   tetra kidneybönor (à 380 g)
1   burk svarta oliver (à 300 g)
2   färska lökar

Dressing

1 msk  dijonsenap
1   vitlöksklyfta
2 msk  olivolja
1 msk  vatten
1   citron
salt och svartpeppar

För alla

Bönsalladen är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hickorygrillat laxspett med majs och avokadosalsa
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spansk böncrème
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ljummen potatis- och tonfisksallad med bönor
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bönsallad med pinjenötter
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med kidneybönor, selleri och fetaost
Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Paj med rökt kalkon och mâchesallad
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga