Bönsallad i dijondressing

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Bönsallad i dijondressing

Bönsallad i dijondressing är en fräsch sallad på olika sorters bönor, oliver och lök och en dressing av dijonsenap, vitlök och citron. Servera bönorna till citrongrillad lammstek.

Bönsallad i dijondressing

Ingredienser

6 portioner
150 g  haricots verts (bönor)
150 g  vaxbönor
1   tetra stora vita bönor (à 380 g)
1   tetra kidneybönor (à 380 g)
1   burk svarta oliver (à 300 g)
2   färska lökar

Dressing

1 msk  dijonsenap
1   vitlöksklyfta
2 msk  olivolja
1 msk  vatten
1   citron
salt och svartpeppar

För alla

Bönsalladen är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hickorygrillat laxspett med majs och avokadosalsa
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Panzanella med bönor och mozzarella
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spansk böncrème
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönsallad med lönnsirap och chèvre
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönor med sting
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ljummen potatis- och tonfisksallad med bönor
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga