Bönsallad i dijondressing
![Bönsallad i dijondressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_219579/cf_259/bonsallad_i_dijondressing.jpg)
Bönsallad i dijondressing är en fräsch sallad på olika sorters bönor, oliver och lök och en dressing av dijonsenap, vitlök och citron. Servera bönorna till citrongrillad lammstek.
![Bönsallad i dijondressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_219579/cf_259/bonsallad_i_dijondressing.jpg)
Ingredienser
6 portioner
150 g haricots verts (bönor)
150 g vaxbönor
1 tetra stora vita bönor (à 380 g)
1 tetra kidneybönor (à 380 g)
1 burk svarta oliver (à 300 g)
2 färska lökar
Dressing
1 msk dijonsenap
1 vitlöksklyfta
2 msk olivolja
1 msk vatten
1 citron
salt och svartpeppar
För alla
Bönsalladen är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer