Ljummen kycklingsallad med chutney
Välsmakande och delikat ljummen kycklingsallad med chutney. En uppskattad, klassisk kycklingsallad. Skivad potatis och saftiga kycklingfiléer toppas med röd lök, sparris, solroskärnor och spännande chutney.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk smör eller margarin
1 rödlök
200 g blandade salladsblad
3 - 4 tomater
500 g sparris
16 kokta, kalla potatisar
3 msk rostade solroskärnor
1/2 dl mango chutney
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Det var gott och rikligt tilltaget. Vi var fem och jag stekte bara en kycklingfilé till, det övriga räckte mer än väl. Man ska nog ta mer chutney, det blir lite för svag smak annars. Eller ha en vinägrett över grönsakerna.
Eva-maria
2005-04-24