Lingonlimpa med gräddfil

Ett gott och nyttigt frukostbröd som passar både till vardags och till helgfrukosten. Brödet är bakat på rågkross, linfrön, gräddfil och lingonsylt. Servera med ett gott pålägg och en kopp te.

Gör så här
01:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat på en hel limpa.
Energi10509 KJ / 2513 kCal
Fett83 g
Salt7.5 g
Kolhydrater357 g
Protein60 g
Kommentarer
4 stGår det bra att ta naturell yoghurt istället för gräddfil?
Hans
Hej Hans! Det kommer funka fint! Hälsningar Niclas
ICA-köket
Otroligt gott bröd som håller sig färskt länge! Ni bara måste prova detta!
Camilla
En fråga: Kan man byta ut vetemjölet mot havremjöl?
Tom
Hej Tom! Det är ju lite knepigt att byta vetemjöl mot ett annat mjöl som är glutenfritt. Så för att vara på säkra sidan är det nog bäst att söka ett recept på glutenfritt bröd eller ett bröd bakat på havremjöl. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket