Med det här receptet på snabba vörtbrödet bakar du ett saftigt och mycket smakrikt bröd som inte behöver jäsa. Yoghurt, lingon och öl ger brödet en härlig, djup smak och även sötma.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008
Äggfri. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Elwira, du behöver inte blötlägga!😊
Malin
2022-12-24Ska man blötlägga rågkrossen? Står det på förpackningen? Hur gör ni som har bakat detta bröd i flera år?
Elwira
2022-12-24Hej Elwira! Som Malin här ovanför skriver så behöver du inte blötlägga rågkrossen. Hoppas att du gillar brödet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-12-29Jättegott bröd! Jag hade i frysta lingon istället för rårörda, alkoholfri öl och lite mindre sirap. Kommer nog baka detta snart igen :)
Marie
2020-12-22