Lingonbiskvier
En bisvki till kaffet är ju aldrig fel! Dessa oemotstådliga små biskvier får sin fina rosa färg av lingon. Mandelbotten och lingonsmörkräm doppade i mörk choklad, toppade med lingonpulver.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017
Ingredienser
ca 20 st
200 g grovt riven mandelmassa
1 äggvita
250 g frysta lingon
1/2 dl strösocker
200 g rumsvarmt smör
1 dl florsocker
1 krm vaniljpulver
200 g smält mörk choklad
lingonpulver (att strö över)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi856 KJ / 205 kCal
Fett15 g
Salt0.16 g
Kolhydrater16 g
Protein2 g
Kommentarer
Tror det är tredje året i rad jag nu gör de här väldigt goda biskvierna.
Britt
2023-11-25Godaste biskvier jag ätit! De lite syrliga lingonen gör de så goda. Bra tips med svarta vinbär som alternativ. De här ska jag göra om!
Lisa
2021-02-13Väldigt goda! Andra gången jag gjorde biskvier tog jag svarta vinbär istället för lingon, de blev också väldigt goda.
Marianne
2018-08-12