Lingonbiskvier

Betyg 4.4 av 5.
20 personer har röstat
3
Lingonbiskvier

En bisvki till kaffet är ju aldrig fel! Dessa oemotstådliga små biskvier får sin fina rosa färg av lingon. Mandelbotten och lingonsmörkräm doppade i mörk choklad, toppade med lingonpulver.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Lingonbiskvier

Ingredienser

ca 20 st
200 g  grovt riven mandelmassa
1   äggvita
250 g  frysta lingon
1/2 dl  strösocker
200 g  rumsvarmt smör
1 dl  florsocker
1 krm  vaniljpulver
200 g  smält mörk choklad
lingonpulver (att strö över)

För alla

Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett och choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett och mjölkproteinfri choklad.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
20 personer har röstat

Kommentarer

Tror det är tredje året i rad jag nu gör de här väldigt goda biskvierna.

Britt

2023-11-25

Godaste biskvier jag ätit! De lite syrliga lingonen gör de så goda. Bra tips med svarta vinbär som alternativ. De här ska jag göra om!

Lisa

2021-02-13

Väldigt goda! Andra gången jag gjorde biskvier tog jag svarta vinbär istället för lingon, de blev också väldigt goda.

Marianne

2018-08-12

Näringsvärde per portion

Energi856 KJ / 205 kCal
Fett15 g
Salt0.16 g
Kolhydrater16 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Päron med lingon- och mandeltäcke
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nöt- och chokladtårta med tranbär
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Saffransfläta med mandel och lingon
Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Semmeltårta
Betyg 3.2 av 5.
137 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Biskvitårta
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mandelchips eller -rasp
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga