Lingonbiskvier

19
2
Lingonbiskvier

En bisvki till kaffet är ju aldrig fel! Dessa oemotstådliga små biskvier får sin fina rosa färg av lingon. Mandelbotten och lingonsmörkräm doppade i mörk choklad, toppade med lingonpulver.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Lingonbiskvier

Ingredienser

ca 20 st
200 g grovt riven mandelmassa
1 äggvita
250 g frysta lingon
1/2 dl strösocker
200 g rumsvarmt smör
1 dl florsocker
1 krm vaniljpulver
200 g smält mörk choklad
lingonpulver (att strö över)

För alla

Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett och choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett och mjölkproteinfri choklad.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

19

Kommentarer

Lisa

2021-02-13

Godaste biskvier jag ätit! De lite syrliga lingonen gör de så goda. Bra tips med svarta vinbär som alternativ. De här ska jag göra om!

Marianne

2018-08-12

Väldigt goda! Andra gången jag gjorde biskvier tog jag svarta vinbär istället för lingon, de blev också väldigt goda.

Näringsvärde per portion

Energi 856 KJ / 205 kCal
Fett 15 g
Salt 0.16 g
Kolhydrater 16 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden