Lingon- och enbärssill

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lingon- och enbärssill

Lingon- och enbärssill är en smaskig inlagd sill du enkelt gör själv. Varva rödlök och sillen tillsammans med lingon, enbär, kryddpepparkorn och lagerblad. Tillsätt inläggningslag och låt stå kallt i två dygn.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Lingon- och enbärssill

Ingredienser

10 portioner
1/2 rödlök
5 torkade enbär
1 burk inläggningssill (à 420 g)
1/2 dl lingon
5 kryddpepparkorn
2 lagerblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Citronsill
    Betyg 4.4 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Inlagd sill
    Betyg 4.2 av 5.122 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brantevikssill
    Betyg 4.8 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 28 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rotfruktssill
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Öl- och löksill
    Betyg 4.6 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad