No bake cheesecake med blåbär

13
3
No bake cheesecake med blåbär

Denna frozen cheesecake är en variant på en no bake cheesecake med blåbär på en nötbotten som skärs i rutor, bars eller bites vid servering. Vegansk, raw och oemotståndligt god som lite nyttigare fika eller dessert!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2021

No bake cheesecake med blåbär

Ingredienser

10-12 bitar

Fyllning

300 g
naturella cashewnötter
1.5 dl
kokosgrädde
1 dl
lönnsirap eller agavesirap
0.75 dl
kokosolja
2 dl
tinade frysta blåbär

Botten

1.5 dl
sötmandel
1.5 dl
riven kokos
2 krm
salt
8 - 10
urkärnade färska dadlar
2 msk
kokosolja
2 - 3 msk
vatten

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentarer

Sandra

1/27/2021

Glöm tidigare kommentar. :) såg nu att de skulle blötläggas först.

Redaktionen ICAse

2/2/2021

Hej Sandra! Vad bra att du såg den texten. Jag flyttade ändå om lite i receptet så att det kanske blir tydligare. Hälsningar Ulrika

Sandra

1/27/2021

Vad är det för cashewnötter man kan hälla av? Eller ska man bara ta vanliga cashewnötter och skölja direkt? Med beskrivningen så får jag bilden att det är som en tetra eller burk med typ kikärtor, den häller man av. I övrigt ser receptet väldigt gott ut!

Elin

1/24/2021

Ser jättegott ut. Kan man byta ut lönnsirap eller agavesirap mot nåt annat?

Testa liknande recept