Denna frozen cheesecake är en variant på en no bake cheesecake med blåbär på en nötbotten som skärs i rutor, bars eller bites vid servering. Vegansk, raw och oemotståndligt god som lite nyttigare fika eller dessert!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2021
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Glöm tidigare kommentar. :) såg nu att de skulle blötläggas först.
Sandra
2021-01-27Hej Sandra! Vad bra att du såg den texten. Jag flyttade ändå om lite i receptet så att det kanske blir tydligare. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-02-02Vad är det för cashewnötter man kan hälla av? Eller ska man bara ta vanliga cashewnötter och skölja direkt? Med beskrivningen så får jag bilden att det är som en tetra eller burk med typ kikärtor, den häller man av. I övrigt ser receptet väldigt gott ut!
Sandra
2021-01-27Ser jättegott ut. Kan man byta ut lönnsirap eller agavesirap mot nåt annat?
Elin
2021-01-24