Denna frozen cheesecake är en variant på en no bake cheesecake med blåbär på en nötbotten som skärs i rutor, bars eller bites vid servering. Vegansk, raw och oemotståndligt god som lite nyttigare fika eller dessert!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2021
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Sandra
1/27/2021Glöm tidigare kommentar. :) såg nu att de skulle blötläggas först.
Redaktionen ICAse
2/2/2021Hej Sandra! Vad bra att du såg den texten. Jag flyttade ändå om lite i receptet så att det kanske blir tydligare. Hälsningar Ulrika
Sandra
1/27/2021Vad är det för cashewnötter man kan hälla av? Eller ska man bara ta vanliga cashewnötter och skölja direkt? Med beskrivningen så får jag bilden att det är som en tetra eller burk med typ kikärtor, den häller man av. I övrigt ser receptet väldigt gott ut!
Elin
1/24/2021Ser jättegott ut. Kan man byta ut lönnsirap eller agavesirap mot nåt annat?