UNDER 15 MIN | Enkel

Libapizza med kyckling

Kyckling och BBQ går hand i hand, och att kombinera dessa två på ett libabröd och få en riktigt härlig libapizza blir en riktig hit. Med få steg och kort tillagningstid så har du middagen fixad på nolltid!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200˚C.
  2. Blanda ½ dl BBQ-sås med 1 dl tomatsås (för 1 port). Bred sedan blandningen över brödet.
  3. Blanda resterande BBQ- och tomatsås med kycklingen. Lägg kycklingen på brödet.
  4. Grädda pizzan i mitten av ugnen på galler med bakplåtspapper i 5-6 minuter, eller till dess att brödet fått en gyllenbrun färg.
  5. Hacka lök och persilja och strö över pizzan.

För alla

Innehåller gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.

Recept och bild i samarbete med Liba Bröd

Ingredienser

Portioner: 1
  • 1 1/2 dl bbq-sås
  • 1 1/2 dl tomatsås
  • 2 dl tärnad grillad kyckling
  • 1 libabröd
  • 1/2 liten rödlök
  • persilja