Libapizza med parmaskinka och ruccola

23
7
Libapizza med parmaskinka och ruccola

Klassiska italienska smaker i denna libapizza med parmaskinka och ruccola, toppad med pinjenötter, är en oslagbar favorit. Med libabröd får du en krispig och tunn botten och en pizza på italienskt vis, dessutom är det enkelt. En riktig succé, med andra ord!

Skriv ut
Libapizza med parmaskinka och ruccola

Ingredienser

1 portioner
1 msk
pinjenötter
1 dl
tomatsås
2 dl
riven ost
1
libabröd
6
skivor parmaskinka
ca 30 g
rucola
1 tsk
olivolja

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från laktos och ägg. Innehåller gluten.
Gör mjölkproteinfri: byt ut osten mot mjölkproteinfritt ostalternativ.

Recept och bild i samarbete med Liba Bröd

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

23

Kommentarer

Fia

2021-04-11

Det råder delade meningar om en pizza ska va tunn eller tjock i detta hushåll. jag anser mig vara allätare älskar pizza i alla former. Min pojkvän där emot föredrar nog ändå tunna framför tjocka mer än något. Vi gjorde även en Margarita på samma sätt vart otroligt goda båda två. Eftersom dom var så otroligt tunna så va de heller ingen match att få i sig varsin och man slapp matkoma i två dygn efteråt😅👍.

Eva

2020-09-13

Så gott. 👍

Johann

2020-08-07

Jag testade en med parmaskinka i ugnen och en efteråt. Ingen av dem blev någon hit. Jag har gjort betydligt bättre pizzor.

Testa liknande recept