Libapizza med parmaskinka och ruccola

Betyg 4.3 av 5.
41 personer har röstat
11
Libapizza med parmaskinka och ruccola

Klassiska italienska smaker i denna libapizza med parmaskinka och ruccola, toppad med pinjenötter, är en oslagbar favorit. Med libabröd får du en krispig och tunn botten och en pizza på italienskt vis, dessutom är det enkelt. En riktig succé, med andra ord!

Libapizza med parmaskinka och ruccola

Ingredienser

1 portion
1 msk pinjenötter
1 dl tomatsås
2 dl riven ost
1 libabröd
6 skivor parmaskinka
ca 30 g rucola
1 tsk olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
41 personer har röstat

Kommentarer

Förvånande gott!

Marian

2024-11-01

Jättegott o enkelt, ska ha det på mitt kalas

Camilla

2024-08-26

Otroligt enkelt och gott!

Magnus

2024-03-18

Testa liknande recept

Vegansk libapizza margharita
Betyg 4.2 av 5.
26 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Libapizza med kyckling
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Libapizza med nutella och popcorn
Betyg 4.2 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Libapizza med zucchini och tomater
Betyg 4.7 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmarulle
Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga