Recept på en utsökt och somrig efterrätt gjord på rabarber. Rabarberkräm med kardemumma fixar du snabbt av bland annat socker, kardemumma, rabarber och potatismjöl. Servera den lena krämen med mjölk till dessert.
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: servera med laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt mjölk mot soja- eller havrebaserad mjölkersättning.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lisbeth
2022-08-14Jättebra
Inga-lill
2022-08-05Godaste rabarberkräm jag ätit x gott med kardemumman
Hanna
2022-07-11Hållbarhet i kyl?
Redaktionen ICAse
2022-07-12Hej Hanna! Krämen håller sig bra i kylen i minst 2-3 dagar och eventuellt längre. Titta, lukta och smaka: bästa sättet för att avgöra hållbarheten. 😊 Hoppas att du gillar krämen! Hälsningar Elina