Laxteriyaki med nudlar och sockerärtor

Det behöver inte vara svårare än så här. Den stekta laxen puttras ihop med teriyakisåsen och vid sidan värms glasnudlar upp ihop med strimlade grönsaker i kokt vatten. För att sedan addera restaurangtouch till rätten klipper du krasse och strör över rätten. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2018

Gör så här
00:02:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2758 KJ / 658 kCal
Fett27 g
Salt3 g
Kolhydrater70 g
Protein29 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
3 stVäldigt gott och uppskattat av hela familjen!
Leif
Det blev hyffsat gott men nästa gång tänker jag koka grönsakerna i buljong och använda risnudlar istället. Glasnudlarna var lite för smaklösa för mig. Använde salladsärtor istället för sockerärtor då jag råkade köpa fel.
Petter
Lättlagat och gott, men kanske ännu godare med sockerärtor som ej vad med i kassen.
Lizbeth