Laxtartar på sked

Förbered en välsmakande tugga! Den här laxtartaren får smak av bland annat rödlök, cornichoner och kapris. Servera den på fina teskedar för en lyxig känsla.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi321 KJ / 77 kCal
Fett5 g
Salt0.4 g
Kolhydrater1 g
Protein7 g
Kommentarer
5 stHej! Visst ska den vara rå-kocken hälsar och säger att det blir kanongott! Och Linda har rätt och vi följer bara livsmedelsverkets normer.
Ica-köket
Rekommendationen från livsmedelsverket att frysa lax innan att den ska ätas rå eller gravas togs bort 2012: http://www.slv.se/sv/grupp3/Pressrum/Nyheter/Pressmeddelanden/Rad-att-frysa-odlad-lax-fore-gravning-tas-bort/
Linda
Vad jag vet så ska lax som serveras rå alltid varit fryst. Och det står inget om det här. Konstigt?
Gunilla