Taco mexican style
Efter fish-taco trenden kommer nu shrimp-taco! Testa den här läckra, och enkla, varianten på taco. Räkorna köper du färdigkryddade och värmer på i en minut. Salsan är superlätt att röra ihop och dippen är klar i ett nafs. Mums!
Ingredienser
2 portioner
Bönsalsa
150 g majs
200 g kokta svarta bönor
2 msk rapsolja
1 tomat
1 kruka färsk koriander (spara lite till garnering)
Chipotledipp
100 g majonnäs
100 g naturell yoghurt
2 tsk chipotlepulver eller chilipulver
Taco
1 dl strimlad vitkål
1 st avokado
1 förp smaksatta vannameiräkor à 150 g (gärna mixican style)
6 st mini tortillabröd
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt och laktosfri majonnäs.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ och välj mjölkproteinfri majonnäs.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Recept och bild i samarbete med Leröy.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer