Laxröra på nachochips | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Laxröra på nachochips

Ett lättlagat tilltugg där en röra på kallrökt lax, selleri, majonnäs, lime och persilja läggs på krispiga nachochips. Majssmaken i chipsen matchar fint till laxens rökighet, sälta och fina fisksmak. Hotta upp laxröra med chiliflakes och fördela på chipsen.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2015
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 bufféportioner portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hacka laxen och sellerin. Blanda med majonnäs, limejuice och persilja. Krydda med chiliflakes, salt och peppar.
  2. Lägg ut nachochipsen på ett fat. Fördela laxröran på chipsen.

För alla

Kontrollera noga ingrediensförteckningen på nachosen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 10 bufféportioner
  • 300 g kallrökt lax
  • 1 selleristjälk
  • 1 dl majonnäs
  • 3 msk färskpressad limejuice
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 20 nachochips
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 982 kJ / 235 kCal