Gröna stavar med dipp och nachos
Visst älskar vi att äta med händerna? Här är det olika typer av grönsaksstavar du tar tag i och de doppas i en egengjord smakrik dipp gjord på grekisk yoghurt, tomattapenade och härliga kryddor. För extra sälta (och vad vore tv-kvällen utan chips?) så serveras även lite nachos. Mums!
Ingredienser
4 portioner
1/2 burk grekisk yoghurt (à 450 g)
1/2 dl soltorkade tomater tapenade
1 tsk spiskummin
2 krm chilipeppar
salt
1 gurka
125 g rädisor
1 förp snackmorötter (à 150 g)
1 förp snackpaprika (à 150 g)
1/2 påse nachochips (à 185 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1024 KJ / 244 kCal
Fett13 g
Salt2 g
Kolhydrater25 g
Protein5 g
Kommentarer