Laxpudding i panna
![Laxpudding i panna](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17006/cf_259/laxpudding_i_panna.jpg)
Denna snabba laxpudding i panna är supergod både kall och varm. När lax- och potatissmeten stelnat till en omelett toppas den med dill. Servera puddingen varm med skirat smör eller vänta tills den kallnat och tillsätt en gräddfilssås med citronsmak.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008
![Laxpudding i panna](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17006/cf_259/laxpudding_i_panna.jpg)
Ingredienser
4 portioner
200 g gravad lax
500 g kokta potatisar
1 gul lök
1 msk smör (till stekning)
5 ägg
1 1/2 dl mjölk
2 krm salt
1 krm vitpeppar
1/2 dl hackad dill + några dillvippor till servering
2 msk smält smör
För alla
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör mjölkfri: ersätt smör med mjölkfritt margarin och byt mjölk mot laktosfritt alternativ eller mjölkfritt, tex Solhavre.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1614 KJ / 386 kCal
Kommentarer