Laxpudding i panna

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Laxpudding i panna

Denna snabba laxpudding i panna är supergod både kall och varm. När lax- och potatissmeten stelnat till en omelett toppas den med dill. Servera puddingen varm med skirat smör eller vänta tills den kallnat och tillsätt en gräddfilssås med citronsmak.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008

Laxpudding i panna

Ingredienser

4 portioner
200 g  gravad lax
500 g  kokta potatisar
1   gul lök
1 msk  smör (till stekning)
5   ägg
1 1/2 dl  mjölk
2 krm  salt
1 krm  vitpeppar
1/2 dl  hackad dill + några dillvippor till servering
2 msk  smält smör

För alla

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör mjölkfri: ersätt smör med mjölkfritt margarin och byt mjölk mot laktosfritt alternativ eller mjölkfritt, tex Solhavre.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1614 KJ / 386 kCal

Testa liknande recept

BP:s laxröra
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxpudding
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Enkel laxlåda
Betyg 3.6 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxpudding i panna med dillsmör och ärter
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Klassisk laxpudding
Betyg 4.3 av 5.
184 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dillpotatisgratäng med lax
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga