Laxpanna på Norrlandsvis

Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
1
Laxpanna på Norrlandsvis

En krämig laxrätt med en hemlig ingrediens som passar utmärkt i fjällen – messmör! Ljuvligt färska råvaror bidrar med mycket smak, fina färger och fyller på med näringsämnen efter en dag med fart och fläkt.

Laxpanna på Norrlandsvis

Ingredienser

4 portioner
900 g fast potatis
2 morötter
salt
150 g haricots verts (bönor)
1 rödlök
20 g dill
ca 600 g lax
1 tsk olivolja
peppar
2 1/2 dl vispgrädde
3 msk messmör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat

Kommentar

Gott och lättlagat

Ann-marie

2024-08-19

Näringsvärde per portion

Energi3243 KJ / 775 kCal
Fett45.1 g
Kolhydrater53.7 g
Protein35.3 g

Testa liknande recept

Viltskav med messmör
Betyg 3.8 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vitlöksstekta vaxbönor
Betyg 4.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färska haricots verts i senapsmajo
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Haricots verts med citron och vitlök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfisksallad med matvete & oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vitlöksstekta haricots verts med ingefära och mandel
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga