Laxkotlett med ingefärsstekt blomkål och tandooriyoghurt

0
0
Laxkotlett med ingefärsstekt blomkål och tandooriyoghurt

Laxkotletterna serverar du här med blomkål stekt i ingefära och en yoghurtsås med gurka och tandoorikrydda. Till den enkla laxen gör sig den smakfulla blomkålen och tandooriyoghurten otroligt bra.

Skriv ut
Laxkotlett med ingefärsstekt blomkål och tandooriyoghurt

Ingredienser

4 portioner
1
litet blomkålshuvud (à ca 500 g)
1
liten purjolök
1
röd chili
2 msk
rapsolja
3 msk
riven, färsk ingefära
-
salt och peppar
1/2
gurka
2 dl
matyoghurt
1 msk
tandoorikrydda
1
lime
4
laxkotletter
1 msk
matfett

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3085 KJ / 737 kCal
Fett 0 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept