Laxkotlett med ingefärsstekt blomkål och tandooriyoghurt

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Laxkotlett med ingefärsstekt blomkål och tandooriyoghurt

Laxkotletterna serverar du här med blomkål stekt i ingefära och en yoghurtsås med gurka och tandoorikrydda. Till den enkla laxen gör sig den smakfulla blomkålen och tandooriyoghurten otroligt bra.

Laxkotlett med ingefärsstekt blomkål och tandooriyoghurt

Ingredienser

4 portioner
1   litet blomkålshuvud (à ca 500 g)
1   liten purjolök
1   röd chili
2 msk  rapsolja
3 msk  riven, färsk ingefära
salt och peppar
1/2   gurka
2 dl  matyoghurt
1 msk  tandoorikrydda
1   lime
4   laxkotletter
1 msk  matfett

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3085 KJ / 737 kCal
Fett32.4 g

Testa liknande recept

Sojamarinerad kotlettrad med picklade grönsaker
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lök- och ölbräserad kotlett med blomkålsmos
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gurksallad med vallmo
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunn kotlett i hoisin med blomkål
Betyg 4.2 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Teriyakilax med wasabi- och gräslökssmör
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hoisin- och sesamlax
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga