Laxkotlett med dill- och kaprissås
Laxkotlett med dill- och kaprissås är en fräsch, snabblagad och smakfull rätt som passar ypperligt till middag mitt i veckan. Servera laxkotletten med couscous, salladsblad och den läckra dill- och kaprissåsen.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001
Ingredienser
4 portioner
4 laxkotletter (à ca 180 g)
olivolja till stekning
salt
nymalen svartpeppar
Dill- och kaprissås
10 gröna oliver
2 dl matlagningsyoghurt
1 dl grovhackad dill
1 msk kapris
1 tsk färskpressad citronjuice
2 krm salt
1 krm nymalen svartpeppar
Till servering
couscous eller ris
spröda salladsblad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
absolut endast potatis till, inte ris eller couscous
Annelie
2024-12-08Låter jattegott men det är ju omöjligt att få tag på laxkotletter nånstans?! Var köpa dom?!
Fredrik
2019-07-13Hej Fredrik! De bör finnas i din butik. Prata med handlaren annars. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-08-08Jättegott! Mättar längre med kokt potatis till. Jag kokade dessutom mangold och serverade tillsammans med skivade tomater.
Maria
2005-10-27