Laxkotlett med dill- och kaprissås
Laxkotlett med dill- och kaprissås är en fräsch, snabblagad och smakfull rätt som passar ypperligt till middag mitt i veckan. Servera laxkotletten med couscous, salladsblad och den läckra dill- och kaprissåsen.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001
Ingredienser
4 portioner
4 laxkotletter (à ca 180 g)
olivolja till stekning
salt
nymalen svartpeppar
Dill- och kaprissås
10 gröna oliver
2 dl matlagningsyoghurt
1 dl grovhackad dill
1 msk kapris
1 tsk färskpressad citronjuice
2 krm salt
1 krm nymalen svartpeppar
Till servering
couscous eller ris
spröda salladsblad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Låter jattegott men det är ju omöjligt att få tag på laxkotletter nånstans?! Var köpa dom?!
Fredrik
2019-07-13Hej Fredrik! De bör finnas i din butik. Prata med handlaren annars. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-08-08Jättegott! Mättar längre med kokt potatis till. Jag kokade dessutom mangold och serverade tillsammans med skivade tomater.
Maria
2005-10-27